Het team.

Marcia

Kinesitherapeut

Doe iets wat je graag doet, dat is mijn motto. Ik ben altijd geboeid geweest door het menselijk lichaam en vooral, hoe ontstaan letsels of klachten en hoe zorgen we dat we hier zo snel mogelijk van verlost zijn. Ik vind het dan ook zeer belangrijk om alle factoren binnen de patiënt zijn klacht te gaan bekijken om zo tot een optimaal resultaat te komen. Graag zoek ik samen met de patiënt naar de beste oplossing en wil ik met hen actief naar een gezond lichaam toewerken.

Sinds enkele jaren ben ik ook zeer gepassioneerd bezig met lopen. Zelf liep ik ondertussen al de 10 miles in Antwerpen en de 20 km van Parijs. Na zelf verscheidene blessures gehad te hebben en hierdoor meer te leren over mijn looptechniek, krachttraining en een gezonde levensstijl, vind ik het enorm leuk om anderen hierin verder te begeleiden en mijn verhaal te delen. Dit kan gaan van de startende loper tot ervaren lopers. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat iedere patiënt met zijn specifieke probleem geholpen kan worden en dan ook met een fijn gevoel naar buiten stapt. Dan is mijn dag meer als geslaagd!


Andrea

Kinesitherapeut

Run while you can, walk if you have to, crawl if you must.. Just never give up! Met deze quote sta ik zelf in het leven en dit breng ik zo veel mogelijk over in mijn behandeling. Doe wat je kan en net dat ietsje meer en je zal altijd vooruitgang maken.

Zelf sta ik graag sportief en avontuurlijk in het leven. Zo zal je me weten te vinden in de modder op een obstakelrun of al bengelend aan een parachute tijdens een tandemsprong! Ook een uitdaging ga ik niet uit de weg en zo kon ik de 100Km Dodentocht in Bornem van mijn lijstje schrappen.

Luisterbereid, nieuwsgierig en gedreven leer ik jou graag kennen en maak ik samen met jou een behandeltraject op maat. Voor mij staat een actieve deelname en een gezonde levensstijl centraal in het herstelproces, zo ben zowel jij als ik verantwoordelijk voor je herstel. Het is mijn ambitie om een plaats te creëren waar iedereen zijn doelstellingen kan halen en zo zijn eigen succesverhaal kan maken.


Axel

Kinesitherapeut

Ik studeerde af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met optie manuele therapie aan de Uhasselt. Geboeid door het manuele aspect van de kinesitherapie volgt er nog een opleiding manuele therapie.

Zelf ben ik altijd veel met sport bezig geweest. Zowel in het voetballen, mountainbiken als lopen ben ik actief. Zo liep ik al 2x de 10 miles van Antwerpen en staan er nog enkele loopevents op het programma. Mijn passie voor sport heb ik verder kunnen uitbreiden tijdens mijn stage bij de Jeugd van STVV. Hierdoor heb ik veel ervaring kunnen opdoen binnen de sportgerelateerde blessures en sport performance. Iedere patiënt met zijn/haar probleem heeft een geïndividualiseerde aanpak nodig. Het is voor mij dan ook enorm leuk om samen met jullie deze uitdaging aan te gaan en jullie individueel en optimaal te begeleiden.

Ik ben leergierig, sportief en gepassioneerd van aard wat maakt dat ik mijn vak met liefde uitoefen.


Isaura

Diëtiste

Een gezonde levensstijl, volledig in balans. Daaraan wil ik mee werken, want iedereen verdient het om gezond en gelukkig te zijn. Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in voeding, het lichaam, gezondheid en mentaal welbevinden. Ik heb deze onderwerpen tijdens mijn schoolcarrière in het middelbaar onderwijs heel hard gemist. Ik bleef zitten met zoveel vragen en besloot om deze antwoorden te vinden in mijn opleiding als diëtiste. Momenteel studeer ik nog verder als leerkracht zodat ik in de toekomst leerlingen kan opleiden in de onderwerpen die ik zelf op school heel belangrijk vind. Omdat ik mezelf wel al een expert in voeding mag noemen, wil ik dit nu al met veel passie toepassen in de praktijk.

Samen met de patiënt wil ik op zoek gaan naar een eetpatroon dat tegemoetkomt aan alle noden op: medisch, sociaal en mentaal vlak. Diëten, dat raad ik af. Eten moet je elke dag, dus kan je er maar beter iets leuks van maken zodat je er de rest van je leven plezier aan beleeft. Anderen doen lachen en genieten, daar leef ik voor!


Dries

Orthopedist

Hoi ik ben Dries!
In 2015 studeerde ik af als Bachelor in de orthopedische technieken. Na mijn studies ging ik aan de slag in een podologisch bedrijf waar ik me specialiseerde in het aanmeten en vervaardigen van podolische en orthopedische steunzolen. Door de combinatie orthopedie en podologie kan ik u een brede kennis aanbieden.

>