Equilibre3

Als erkend diëtiste werk ik graag samen met partners die een wetenschappelijk onderbouwde aanpak hebben, verantwoord ondernemen en mijn geloof in gezond en evenwichtig vermageren delen.

In Equilibre3 heb ik zo’n partner gevonden. Het volgen van een EQ3 programma met mij als je begeleider staat voor 3 zaken.

1. Begeleiding

Een persoonlijke begeleiding voor jou door mij, als EQ3 mentor, doorheen het hele traject.

2. Analyse

Ik onderzoek eerst grondig je gewichtsprofiel, je lichaamssamenstelling en analyseer of je lichaam reeds hinder ondervindt van je overgewicht.

3. Stappenplan

Samen met jou stel ik een haalbaar doel en maaltijdplan, op maat, op.

EQ3 productengamma

De EQ3 producten zijn lekkere maaltijdvervangers die aan alle veiligheidsnormen en strikte Europese regels voldoen en waarbij je geen extra voedingssupplementen hoeft te nemen. Het zijn met andere woorden volledige maaltijdvervangers die naast hoogwaardige essentiële voedingsstoffen ook alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten.

Naast EQ3 shakes, soepen en repen, maken ook flakes, wraps, pannenkoeken en een kaloriearme koude en warme drank deel uit van het EQ3 programma.

EQ3 wraps

Surf voor meer info over Equilibre3 naar de website (www.equilibre3.be) en laat je zeker ook inspireren door de vele positieve EQ3 verhalen via deze link. (www.equilibre3.be/succesverhalen)

Equilibre3

>